Creëren

Wat ik doe?

Creëren kan op vele manieren, vooral wanneer je buiten de kaders durft te denken. Dat doe ik nogal graag. Net als een schilderspalet bezit ik zelf ook veel kleuren en kwaliteiten en vind ik het een kunst om dingen mooier en interessanter te maken. Ik schilder en teken zelf om uiting te geven aan de intensiteit in mijn hoofd. In de toekomst zal ik wat van mijn werk laten zien op deze site. 

Ik benut ook graag mijn discretionaire ruimte, dat grijze gebied tussen wat mag en wat mogelijk is. Dat is de manier waarop ik kijk naar processen, naar situaties en naar mensen. Ik zoek graag naar oplossingen die er niet lijken te zijn. Ik kijk naar wat er nodig en mogelijk is om daadwerkelijke verandering te kunnen creëren. Door de manier waarop ik denk, hoop ik mensen te inspireren om ook anders te durven denken en om te doen wat nodig is. 

Ik creëer dan ook graag nieuwe ideeën en initiatieven. Dat deed ik in mijn werk altijd al, maar dat deed ik ook als vrijwilliger. Een probleem constateren en er vervolgens niets mee doen, dat kan ik niet. Op die manier ontstond in het verleden bijvoorbeeld de oprichting van de stichtingen Missie0318 en Voedselbank Veenendaal. Voor beiden schreef ik het beleid en was ik mede-oprichter en bestuurslid. Ik wilde een beleid creëren, waarin mensen niet alleen geholpen werden met noodhulp, maar ook perspectief aangeboden kregen. Zodat mensen verder komen, zodat er uitzicht is op betere omstandigheden, zodat mensen zich gezien en gehoord voelen en meer eigenwaarde ervaren. 

Mijn hoofd is een stromende waterval aan ideeën. Zeker als ik geïnspireerd word, dan neemt mijn hoofd een vlucht en komen ideeën tot leven. Neem eens contact met mij op om met je mee te denken in mogelijkheden voor jou persoonlijk, voor jouw organisatie, stichting of initiatief. Wie weet treffen we elkaar dan.