Spreken

Wat ik doe?

Ik vertel je mijn verhaal. Een verhaal over de effecten van verkeerde ouderlijke zorg. Ik maak bespreekbaar wat het betekent om op te groeien in onveiligheid als KOPP/KOV kind, een kind van ouders met psychische problemen en verslavingsproblemen. Ik vertel je over eenzaamheid en verwarring, dromen en demonen. Over therapie en hulpverlening. Ook praat ik over moed, daadkracht en tevoorschijn komen. Ik laat je zien hoe je los kunt komen van ongezonde (familie-) patronen en hoe je jouw hart kunt gaan volgen. Mijn verhaal is een herkenning voor velen en een eyeopener voor hulpverleners. 

Ik heb voor en tijdens het schrijven van mijn boek veel gelezen over de oorzaken en effecten van opgroeien in onveiligheid. Boeken zoals ‘Het onverwoestbare kind‘, ‘Niemandskinderen‘ en ‘Will I ever be good enough‘ liggen mij na aan het hart. Ook de theorie ‘De positieve desintegratie‘ van Dabrowski sluit volledig aan bij hoe ik in het leven sta. In mijn boek schrijf ik erover en ik praat er graag over in combinatie met mijn eigen verhaal en ontdekkingen.

Je kunt mij benaderen voor interviews en als gastspreker voor het geven van spreekbeurten, presentaties en lezingen. In september 2020 gaf ik een interview aan Eva/Eo, dit interview kun je hier lezen. In december 2020 werd ik geïnterviewd door De Gelderlander. Dit interview is hier te lezen.

Als je mij leert kennen dan zul je ontdekken dat ik graag lach, veel en snel praat, ontzettend enthousiast ben als een onderwerp mij raakt en erg veel van koffie houd.

Ik spreek over:

Thema’s uit mijn autobiografie Uit de kluwen’. Een boek over de effecten van verkeerde ouderlijke zorg. Ik spreek over het leven. Dat doe ik op een manier die raakbaar en kwetsbaar is. Ik stimuleer, prikkel, raak en daag uit.

Ik maak thema’s bespreekbaar zoals:

  • Kluwengezin
  • KOPP/KOV-kinderen
  • Vergeten kinderen
  • Narcisme
  • Syndroom van Münchhausen
  • Hoogsensitiviteit
  • Hoogbegaafdheid

Ik praat op maat :-).

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.