Schrijven

Wat ik doe?

Taal hoort bij mij, ik houd van taal. Taal betekent voor mij een stromende meditatie over het leven, over mijn zijn en over de reis die ik daarin maak. Ik voel me leven als ik schrijf en ik voel me groeien als ik lees. Ik schrijf altijd en overal. In mijn hoofd ben ik de hele dag met woorden bezig en analyseer ik wat er gebeurt. Schrijven geeft mij vrijheid. Ik vind niets fijner dan mijn hoofd ‘leeg’ te schrijven en nieuwe plannen of ideeën te bedenken.

Ik houd ervan om verhalen te vertellen, met geschreven en gesproken woorden. Niet alleen mijn eigen verhaal, maar ook het verhaal van mensen die ik tegenkom. Om het bijzondere verhaal van mensen dichterbij te brengen en tot leven te laten komen. Het abstracte eraf te halen, zodat het herkenbare verhalen worden. Storytelling heet dat tegenwoordig, maar ik houd het liever op het vertellen van verhalen.

In 2020 publiceerde ik mijn debuut, een autobiografie: ‘Uit de kluwen‘. Inmiddels werk ik aan een nieuw manuscript, waarin ik verhalen van mensen dichterbij breng. Daarover binnenkort meer.