Schrijven

Wat ik doe?

Taal hoort bij mij, ik houd van taal. Taal betekent voor mij een stromende meditatie over het leven, over mijn zijn en over de reis die ik daarin maak. Ik voel me leven als ik schrijf en ik voel me groeien als ik lees. Ik schrijf altijd en overal. In mijn hoofd ben ik de hele dag met woorden bezig en analyseer ik wat er gebeurt. Schrijven geeft mij vrijheid. Ik vind niets fijner dan mijn hoofd ‘leeg’ te schrijven en nieuwe plannen of ideeën te bedenken.

Mijn eerste boek, een autobiografie: ‘Uit de kluwen‘ is inmiddels uitgekomen! Als het aan mij ligt blijft het niet bij het publiceren van dit boek, ik heb nog veel meer ideeën voor andere boeken.

Ik houd ervan om verhalen te vertellen, met geschreven en gesproken woorden. Niet alleen mijn eigen verhaal, maar ook het verhaal van mensen die ik tegenkom. Om het bijzondere verhaal van mensen dichterbij te brengen en tot leven te laten komen. Het abstracte eraf te halen, zodat het herkenbare verhalen worden. Storytelling heet dat tegenwoordig, maar ik houd het liever op het vertellen van verhalen.